Ikona dostępności
PUZ - Uczelnia Liderów, Orzeł Edukacji

Wyszukaj na stronie
Menu

Jakość kształcenia

W trosce o ciągłe podnoszenie jakości kształcenia, jako czynnika warunkującego rozwój Państwowej Uczelni Zawodowej im. prof. Edwarda F. Szczepanika w Suwałkach od początku jej funkcjonowania wprowadzono Wewnętrzny System Zapewniania Jakości Kształcenia. Realizację procedur zapewniających jakość kształcenia powierzono Wydziałowym Komisjom ds. Jakości Kształcenia oraz Kierunkowym Zespołom ds. Oceny Jakości Kształcenia, które monitoruje Uczelniana Komisja ds. Jakości Kształcenia. Jakość kształcenia budowana jest systematycznie, z uwzględnieniem specyfiki wydziałów, przez wszytkich studentów i pracowników. Dbałość o wysoką jakość kształcenia pozostaje od lat priorytetem Państwowej Uczelni Zawodowej im. prof. Edwarda F. Szczepanika w Suwałkach.

Uczelniany System Zapewniania Jakości Kształcenia reguluje Uchwała nr 11/2022 Senatu Państwowej Uczelni Zawodowej im. prof. Edwarda F. Szczepanika w Suwałkach z dnia 10 czerwca 2022 roku.


Sprawozdania z działania Uczelnianego Systemu Zapewniania Jakości Kształcenia - Uczelniana Komisja ds. Jakości Kształcenia.

Wydział Nauk Społecznych
Wydział
Nauk Społecznych
Wydział Ochrony Zdrowia
Wydział
Ochrony Zdrowia
Wydział Humanistyczno-Ekonomiczny
Wydział
Humanistyczno-Ekonomiczny
Wydział Politechniczny
Wydział
Politechniczny
Biblioteka
Wydawnictwo
Studium Języków Obcych, WFiS
Biuro karier
Erasmus+
Laboratorium Chemii Spożywczej i Budownictwa
Studia podyplomowe
Projekty i współpraca
Dom Studenta
Akademicki Związek Sportowy
Uniwersytet Dziecięcy
Pracownik
Media
Usługi
Szkolenia i kursy
Dydaktyczna inicjatywa doskonałości

Państwowa Uczelnia Zawodowa im. prof. Edwarda F. Szczepanika w Suwałkach
ul. Teofila Noniewicza 10, 16-400 Suwałki

Powrót na górę strony

Realizacja: Zdzislowicz.pl - Strony WWW Warszawa

Copyright © PUZ w Suwałkach

Tel.: 729 052 615
Adres e-mail: biuro.rektora@puz.suwalki.pl

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Zamknij